15 augusti 2021
15:00

Krokom Dvärsätts IF F06

Referat: Brunflo FK F-06 - Krokom Dvärsätts IF F06

Första matchen efter sommaruppehållet och det en träningsmatch mot KD:s sammansatta ungdomslag.

Idag förändrade vi vårt spelsystem något vilket föll väl ut i matchens inledning, där vi uppträder lugnt, metodiskt och spelar bollen runt lagets olika delar. Vi stänger den centrala ytan på ett mycket bra sätt - något som vi haft lite problem med på sistone.
Den starka inledningen får också till följd att vi tar ledningen i den nionde matchminuten efter två fina passningar i djupled.
Vi fortsätter uppträda säkert och stabilt halvleken igenom och går till halvtidsvila med 1-0 ledning.

Riktigt blött på Åkreäng idag och efter paus har vi tappat orken något och matchens fortsättning blir betydligt mer jämn än första halvlek med gott om chanser åt båda hållen.
Orken tryter som sig bör på en tungsprungen plan i ett konstant regnande, men vi lyckas ändå hålla vår ledning matchen ut.

Skönt att inleda höstsäsongen med en stabil seger!